gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Camera-inspectie-riool

Riolering vervangen

Een kapot riool komt niet alleen voor bij oude huizen. Integendeel. Een foutje of ongelukje zit in een klein hoekje. Riolering vervangen is een tijdrovende klus. Een klus waarvoor u bij De Afvoerspecialist moet zijn. De Afvoerspecialist is dé expert op het gebied van riolering vervangen. Omdat wij in heel Nederland bij mensen thuis de riolering vervangen, en dus ook bij u in de buurt, zijn onze deskundige medewerkers altijd snel ter plaatse. Ongemakken als onaangename geurtjes of overstromende wasbakken in uw huis zijn verleden tijd!

Wilt u weten wat De Afvoerspecialist voor u kan betekenen op het gebied van het vervangen van uw riolering? Bel ons dan nu voor een afspraak of vraag hier een gratis vrijblijvende offerte aan!

Offerteformulier

11 + 4 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte