gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Camera-inspectie-riool

Riool reparatie

Help! Het toilet stroomt over, het doucheputje stroomt niet meer door. In de meeste gevallen is riool reparatie dan dé oplossing. De vakkundige medewerkers van De Afvoerspecialist staan binnen 24 uur bij u op de stoep en helpen u van deze nare ongemakken af. Inspectie, vervanging en reparatie van het riool is ons vak. Of het nu gaat om een kleine riool reparatie, het aanleggen of omleiden van leidingen of de gehele vervanging van uw riool, De Afvoerspecialist draait er zijn hand niet voor om. In heel Nederland is De Afvoerspecialist de meest betrouwbare en snelste oplossing bij riool reparatie.

Wacht niet langer en vraag een gratis vrijblijvende offerte aan!

Offerteformulier

11 + 8 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte