Problemen met uw afvoer?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Aanleg, reparatie & vervanging

Een nieuwe badkamer gekocht, maar de afvoer moet een paar meter opgeschoven worden? De afvoer van de wasmachine-aansluiting lekt een beetje. Of het nu gaat om een kleine reparatie, het aanleggen of omleiden van leidingen of de gehele vervanging van uw riool, De Afvoerspecialist draait er zijn hand niet voor om. En belangrijk om te weten.
Wij herstellen of vervangen het riool alleen wanneer dat echt nodig is. Een kleine rioolreparatie kan in de meeste gevallen direct worden uitgevoerd. Voor een grote reparatie of vervanging moet een afspraak worden gemaakt. Dit kan meteen bij de monteur of door te bellen met 0800 88 999 88.

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte