Problemen met uw afvoer?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Camera inspectie

Uw huis te koop of een nieuwe woning op het oog en weten hoe de riolering eraan toe is? Of gewoon benieuwd naar de conditie van uw leidingen? De Afvoerspecialist biedt de helpende hand door middel van camera-inspectie.

Door met een kleine, kleurencamera een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij het overgrote deel van de rioolproblemen perfect zien. Wat wij boven de grond niet ontdekken, toont de rioolcamera ons met de grootste precisie. Deze beelden kunnen wij desgewenst voor u op een Usb-stick zetten.

 

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte