gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Stankoverlast

Offerte aanvragen

Om een vrijblijvende offerte aan te vragen, belt u met 0800 88 999 88. In de meeste gevallen komt de monteur dan langs om de situatie te bekijken, een prijsindicatie te geven en in een groot aantal gevallen wordt het probleem meteen verholpen. Wanneer de monteur u niet meteen kan helpen, maakt hij een vervolgafspraak met u.

Nog sneller weten waar u aan toe bent? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

10 + 3 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte