gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Camera-inspectie-riool

Riool inspectie

Weet u hoe de staat van uw leidingen en het riool is? Als u ongemakken als overstromende putjes en nare geurtjes in uw huis wilt voorkomen, moet u hiervan tijdig op de hoogte zijn. De Afvoerspecialist is in heel Nederland dé expert op het gebied van riool inspectie. Met de meest geavanceerde apparatuur, waaronder riool inspectie met een camera, inspecteren de medewerkers van De Afvoerspecialist het riool. Dit kan handig zijn wanneer u van plan bent uw huis te verkopen. En misschien staat u op het punt een nieuwe woning te kopen en wilt u weten of er verborgen gebreken zijn aan het riool.

Wilt u weten wat De Afvoerspecialist voor u kan betekenen op het gebied van riool inspectie? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Offerteformulier

11 + 2 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte