gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Stankoverlast

Riool ontstoppen

Voor riool ontstoppen bent u bij De Afvoerspecialist aan het juiste adres! Riool ontstoppen is een vies klusje. Iets dat u liever niet zelf doet. Bovendien is de kans groot dat u het riool ontstoppen niet zelf kunt doen. Want niet altijd zijn zeep- en vetresten de oorzaak van een verstopping. Ook problemen als verzakking van het riool of kalkaanslag kunnen het riool verstoppen. Voor de medewerkers van De Afvoerspecialist is riool ontstoppen hun dagelijks werk. Kies daarom voor een snelle, betrouwbare oplossing voor het ontstoppen van uw riool en roep de hulp in van De Afvoerspecialist.

De Afvoerspecialist is in heel Nederland dé expert op het gebied van riool ontstoppen. Onze vakkundige medewerkers staan garant voor een snelle service.

Vraag daarom direct een gratis offerte aan!

 

Offerteformulier

11 + 14 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte