gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Stankoverlast

Riool reiniging

Niets is zo vervelend als overstromende putjes en onaangename geurtjes in uw huis. Maar dit kunt u voor zijn! Heeft u behoefte aan reiniging van uw riool? Bel nu meteen met De Afvoerspecialist, dé expert op het gebied van riool reiniging. Regelmatig de status van uw leidingen naar het gemeentelijk riool controleren loont. De Afvoerspecialist heeft deskundige medewerkers in dienst die alles weten van riool reiniging. Met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur controleren wij het riool en reinigen het waar nodig. Snel en efficiënt. En het mooie is: wij werken in heel Nederland en dus ook bij u in de buurt. Zo duurt het nooit lang voordat een van onze deskundige medewerkers bij u op de stoep staat.

Wilt u weten wat De Afvoerspecialist voor u kan betekenen op het gebied van riool reiniging? Vraag direct een gratis offerte aan!

Offerteformulier

5 + 3 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte