gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Camera-inspectie-riool

Riool Verstopping & Afvoer Verstopping

Stop met zoeken! U heeft de juiste partner gevonden bij riool verstopping en afvoer verstopping. De Afvoerspecialist is naast een betrouwbare partner ook een snelle en vakkundige oplossing voor problemen met uw riool en afvoer. Ga niet zelf aan de slag met chemische middelen of ontstoppers, maar pak de telefoon en bel ons. De Afvoerspecialist is dé expert op het gebied van riool verstopping en afvoer verstopping. Het ontstoppen van rioleringen en leidingen is voor onze medewerkers hun dagelijks werk. De Afvoerspecialist is in heel Nederland werkzaam en staat garant voor een snelle service.

Wacht dus niet langer en bel De Afvoerspecialist direct voor een afspraak, of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Offerteformulier

9 + 7 =

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte