gutst het hemelwater
van uw dakgoot?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Stankoverlast

Niets is zo vervelend als een stinkende afvoer. In de meeste gevallen komt stankoverlast door een open verbinding, kleine scheurtjes in de afvoer, een slechte afdichting of het ontbreken van een stankafsluiter. De Afvoerspecialist haalt zijn neus niet op voor onaangename geuren.

Door middel van professionele rookmachines lokaliseren wij het probleem. Zodra wij dat goed in kaart hebben, bespreekt de monteur met u hoe de overlast op te lossen. In de meeste gevallen kan het probleem direct aangepakt worden en behoort stankoverlast tot het verleden.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. De Afvoerspecialist neemt binnen een werkdag contact met u op.

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte