Problemen met uw afvoer?

Bel gratis 0800 – 88 99988

Verstopping

De vakkundige medewerkers van De Afvoerspecialist zijn uitgerust met een servicewagen die specifiek is toegerust op het ontstoppen van uw afvoer, toilet of riool. Zo kunnen wij snel en direct de meest voorkomende opstoppingen verhelpen. De Afvoerspecialist maakt geen gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen.

De meeste verstoppingen worden veroorzaakt doordat zeep- en vetresten zicht vastzetten aan de binnenkant van de afvoerbuis. Na verloop van tijd slibt de buis in zijn geheel dicht. Voor de professionals van De Afvoerspecialist geen probleem. Wij kunnen de meeste verstoppingen direct verhelpen door het frezen en/of doorspuiten van de leiding.

Een andere verstopping dan door zeep- of vetresten? Ook een riolering die verzakt is door bijvoorbeeld boomwortels of vernauwd is door kalkaanslag is voor De Afvoerspecialist geen enkel probleem. Neem contact op met De Afvoerspecialist en vraag een vrijblijvende offerte aan.

"Er kwam eerst een man die deed niet veel andere afspraak gemaakt .Die meneer kwam uit Hierden maar heeft het opgelost al werd het voor hem wel laat deze man deed het heel goed die geef ik een 10 "

– Geke (Enschede)

"prijs/kwaliteit verhouding niet goedkoop maar wel nuttig . Service medewerker goed deskundig en iemand met ervaring. Duidelijke afspraak met de telefoniste over wanneer de medewerker zou komen. s`middags laat gebeld .Volgende dag om 12 uur aanwezig "

– Hugo (Heerlen)

"Had een verstopping en binnen een paar uur waren er 2 monteurs. Vriendelijke mannen en probleem was opgelost. Helaas een week later weer verstopping en weer binnen een paar uur een monteur. Hij is zelfs in de kruipruimte geweest om daar ook te kijken. Probleem opgelost vriendelijke mensen en een fantastische service."

– Angela (Veendam)

Maak direct een afspraak

0800 – 88 999 88

Ontvang een offerte